Velkommen

Her på kirkens hjemmeside kan du finde oplysninger om gudstjenester og arrangementer, kontaktinfo om præster, personale og menighedsråd, lidt om sognets og kirkernes historie, om kirkegårde og gravsteder, samt om de mange forskellige arrangementer, der foregår her.

Finder du ikke, hvad du søger, så tøv ikke med at kontakte os.

Torsdage i uge 28 – 33 holder kirkekontoret lukket for personlige og telefoniske henvendelser.

Skal dit barn konfirmeres i skoleåret 2024/25?

Se al information om tilmelding, konfirmand forberedelses forløbet og meget andet.  Klik her og se nærmere

Vær opmærksom på:

Indskrivningsgudstjeneste for konfirmander fra Rønbækskolen i Grundfør Kirke, søndag d. 18. august kl. 15:30

Indskrivningsgudstjeneste for konfirmander fra Haldum-Hinnerup Skolen i Haldum Kirke, søndag d. 18. august kl. 17:00

Vi glæder os til at se jer.

konf dreng 1

• Sommeraftensgudstjeneste i Grundfør Kirke ved Jakob Fink
    25. juli 2024  19:30 - 20:30

I aften kan I opleve Kristoffer Bliksted folde sig ud i en solistisk karakter på kontrabassen. Kristoffer vil med sin definerede tone og personlige udtryk guide menigheden sikkert gennem musikken i et nordisk tonesprog.

• Højmesse i Grundfør Kirke ved Daniel Henoch Rasmussen
    28. juli 2024  11:00 - 12:00

Kollekt: Menighedsplejen

• Gudstjeneste på Hinneruplund ved Morten Krogh Nielsen
    30. juli 2024  14:30 - 15:30

Gudstjenesten er åben for alle, såer du pårørende til en beboer er du også velkommen til at deltage.

• Højmesse i Haldum Kirke ved Morten Krogh Nielsen
    4. august 2024  09:30 - 10:30

Kollekt: Høstoffer - forskellige formål

• Kirkecafé i Hinnerup Sognegård
    26. juli 2024  09:30 - 11:00

Der er hygge, fællessang og der sælges kaffe og brød til kr. 20,-  Alle er velkomne.

• "De store spørgsmål" i Søften Sognegård
    1. august 2024  19:30 - 21:00

• "De store spørgsmål" i Søften Sognegård
    1. august 2024  19:30 - 21:00

• Kirkecafé i Hinnerup Sognegård
    2. august 2024  09:30 - 11:00

Sommer-aftengudstjeneste

Torsdag d. 25. juli kl. 19:30 i Grundfør Kirke.

Til denne gudstjeneste vil I opleve Kristoffer Bliksted på kontrabassen folde sig ud i en solistisk karakter.
Kristoffer vil med sit personlige udtryk guide menigheden sikkert gennem musikken imens sognepræst Jakob Fink står for den øvrige del af gudstjenesten.

Kontrabasist Kristoffer vender hjem til Grundfør, hvor han har været en del som barn på besøg hos sine bedsteforældre.

Livets begivenheder

Herunder kan du læse mere om de livsbegivenheder, hvor vi fra Kirken i Hinnerup er klar til at møde dig:

Følg os
på facebook

På vores Facebook-side opdaterer vi med aktuelle begivenheder.

Her kan du læse seneste nyt om hvad der sker i sognegården og i kirkerne.

Hvis du vælger “Synes godt om” vores side, så modtager du automatisk nyheder fra os på din egen Facebook-side.

MÅNEDLIGT NYHEDSBREV

KONFIRMAND NYHEDSBREV