BØRN OG UNGE

Hos Kirken i Hinnerup prioriterer vi undervisning og arrangementer for børn og unge højt. Vi møder børn, unge og deres familier dér hvor de er og har derfor et bredt udvalg af aktiviteter at tilbyde.

BABYSALMESANG

Salmer er ikke kun for voksne, men for alle – også de mindste!

Derfor tilbyder Kirken i Hinnerup babysalmesang for de 0-1½ årige, hvor vi synger for børnene og bruger sansestimulering med f.eks. fagter, bevægelse, sæbebobler, rasleæg og klokkespil.

Et forløb strækker sig over 8 – 10 torsdag formiddage i Hinnerup Sognegård. Vi synger 30 minutter, hvorefter der er mulighed for en kop kaffe eller the og en hyggesnak. Der forefindes el-kedel, højstole og mikrobølgeovn til tilberedning af mælk og mad til de små.

Det koster 100 kr. at deltage, som betales ved start – kontant eller på MobilePay.

Ønsker du at tilmelde dig og din baby, skriv da en mail til Kirke- og kulturmedarbejder Marlene Ginge Bach på [email protected] med flg. informationer:

Navn (mor/far og barn), barnets alder, mailadresse og telefonnummer på mor/far. Ved tilmelding giver man samtidig tilladelse til, at Kirken i Hinnerup må registrere oplysningerne.

MUSIKALSK LEGESTUE

Kirken i Hinnerup tilbyder forældre og børn at kunne deltage i Musikalsk legestue. Musikalsk legestue er en forlængelse af vores babysalmesangstilbud, og retter sig mod børn på 1 1/2 – 4 år.

Til Musikalsk legestue synger og leger vi. Det er ikke vigtigt om det lyder godt eller ej – det vigtigste er at have det sjovt! Derfor leger vi os til det, og der er alt, som vi kan lege med, lige fra trommer til silkatørklæder, faldskærme, bolde og sæbebobler.

Et forløb strækker sig over 4 lørdage fordelt på et efterårs- og et forårshold. Det foregår i Hinnerup Sognegård kl. 10.00 – 11.30. Vi synger 30 – 45 minutter, hvorefter der vil være en bolle og en juice til børnene, og en kop kaffe/the til de voksne.

Ønsker du at tilmelde dig og dit barn, skriv da en mail til Kirke- og kulturmedarbejder Marlene Ginge Bach på [email protected]  med flg. informationer:

MINIKONFIRMANDER

Minikonfirmand/kirkeuge er for 3. klasserne ved Rønbækskolen og Haldum-Hinnerup skolen.

Børnene kommer på besøg i vikingebyen Hindtorp. Her møder de præsterne der lærer dem latin, Vølven der lærer dem at ofre til Thor og Odin og de får runernes spådom om deres fremtid. Købmanden der kan en smart fidus, verdens bedste fingerstrikdamer og engledamer. Vikinger der lærer dem at slås, så de kan komme med på togt, de nydøbte trælle og de festlige spillemænd, der lærer børnene en smædevise om den grådige biskop.

SKOLE-KIRKE SAMARBEJDE

Kirken i Hinnerup samarbejder blandt andet med områdets skoler gennem Folkekirkens Skoletjeneste i Randers og Favrskov kommune (FUSR).
I kalenderen til nedenfor kan du se tidspunkter for aftaler mellem skolerne, Kirken i Hinnerup og FUSR. Læs mere på fusr.dk

KONFIRMATION

I Kirken i Hinnerup har vi et stort og bredt program for vores konfirmand undervisning, klik på knappen og se vores tilbud til årets konfirmander.

• Ungdomsgudstjeneste i Grundfør kirke - Halloween
    31. oktober 2021  17:00 - 18:00

Ungdomsgudstjenesterne er lavet med de unge for øje, og de unge aktiveres, så de på forskellig vis
    bliver en del af gudstjenesten.

• Gud, spaghetti og trylleri i Grundfør kirke og forsamlingshus
    2. november 2021  17:00 - 18:00

Velkommen til en spaghettigudstjeneste lidt ud over det sædvanlige - vi har nemlig inviteret ”Mister Magic”, som kommer og tryller for os. Det handler om lys og mørke.

• Musikalsk legestue i Hinnerup Sognegård
    6. november 2021  10:00 - 11:30

Musikalsk legestue er en forlængelse af vores babysalmesangstilbud, og retter sig mod børn på 1½-4 år.

• Børnesang i Hinnerup Sognegård
    8. november 2021  09:30 - 11:30

Børnesang er pop-up begivenheder for de 0-4 årige og deres forældre, hvor vi synger, danser og leger. Når vi er færdige med sangdelen, er der mulighed for lidt lækkert til ganen, en hyggesnak og lidt kreativ udfoldelse. Tilmelding her på hjemmesiden.