FOREDRAG & MUSIK

Hinnerup Sognegård på Ådalsvej 10 i Hinnerup er rammen om eftermiddagsmøder, højskoleaftener, filmaftener, fællessang og meget mere.

mange mennesker og en foredragsholder

EFTERMIDDAGS-MØDER

Eftermiddagsmøderne har en både diakonal, social, oplysende – gerne i retning af livsoplysende/livsforståelse – og netværksskabende funktion.

HØJSKOLEAFTENER

Højskoleaftenerne har et oplysende og kulturelt – gerne kristeligt – indhold.

FÆLLESSANGSCAFÉ

Sognepræsten og organisten inviterer til fællessangscafé i Hinnerup Sognegård.
Den første lille time synges der nye salmer fra salmebogstillægget “100 salmer”, og efter kaffen er der frit valg til at synge andre nye salmer eller sange fra højskolesangbogen.
Vel mødt til et par sangglade timer.
Kaffe og kage kan købes for kr. 20,-
Alle er velkomne.

KONCERTER

I Kirken i Hinnerup prioriterer vi at afholde koncerter med lokalt islæt, i form af lokale kunstnere eller lign.

• Eftermiddagsmøde i Hinnerup Sognegård
    13. september 2022  14:00 - 16:00

“Nærhed og sladder” ved forfatter og tidligere redaktionschef Elsebeth Dissing

• Fællessangcafé i Hinnerup Sognegård
    27. september 2022  19:00 - 21:00

Ved Jakob Fink

• Eftermiddagsmøde i Hinnerup Sognegård
    11. oktober 2022  14:00 - 16:00

Kirsten og Jørgen Flensted Jensen ”Præstefolk blandt danskere og udvandrere i Canada”

• Spil Dansk morgensang i Grundfør Kirke
    3. november 2022  07:30 - 08:30

Spil Dansk Ugen sættes der fokus på dansk musik over hele landet. Vi indbyder til morgensang efterfulgt af kaffe og rundstykker.