FOREDRAG & MUSIK

Hinnerup Sognegård på Ådalsvej 10 i Hinnerup er rammen om eftermiddagsmøder, højskoleaftener, filmaftener, fællessang og meget mere.

mange mennesker og en foredragsholder

EFTERMIDDAGS-MØDER

Eftermiddagsmøderne har en både diakonal, social, oplysende – gerne i retning af livsoplysende/livsforståelse – og netværksskabende funktion.

Vi afholder eftermiddagsmøder både forår og efterår og har 4 – 5 møder pr. sæson.

Se folderen for den aktuelle periode: Folder forår 2024

“SYNG SAMMEN”

Få et lille afbræk fra hverdagen og lad din stemme smelte sammen med en masse andre stemmer.
Kirken i Hinnerup byder alle – ung som gammel – velkommen til “SYNG SAMMEN” i sognegården i Hinnerup.
Vi synger en masse kendte og mindre kendte danske sange, så både nyere og ældre melodier kommer til at fylde sognegården sammen med fortællinger om de forskellige sange.

Vel mødt til en hyggelig aften i sangens tegn.

LIVSFORTÆLLINGER

Til Livsfortællinger hører vi en personlig fortælling om livet ”i gamle dage”. Om hverdag og fest, storbyliv og livet på landet, om barndom, ungdom og voksenliv i en anden tid, -fortællinger mange vil kunne nikke genkendende til.

Efter fortællingen spiser vi sammen.

Program:

10.30 – Dagens hovedperson fortæller igennem samtale med Mette Mejlgaard om udvalgte begivenheder og oplevelser. Imens vil der være mulighed for, at de øvrige deltagere kan komme med kommentarer og små anekdoter.

12.00 – Fælles måltid, som er hverdagsmad tidstypisk for hovedpersonens fortællinger.

13.00 – Tak for i dag.

Pris for fortælling, måltid og kaffe kr. 75.-

Billetter til arrangementerne sælges 14 dage før – i forbindelse med KirkeCafé i Hinnerup Sognegård, fredage kl. 9.30 – 11.00 eller her på hjemmesiden.

Har du lyst til at fortælle lidt af din historie, kan du kontakte Mette Mejlgaard på tlf: 20 10 89 55 eller på mail: [email protected]

Livsfortællinger afvikles med hjælp fra Korshærs Genbrugsbutik og Hinnerup Egnsarkiv.

HØJSKOLE-AFTENER

Højskoleaftenerne har et oplysende og kulturelt – gerne kristeligt – indhold.

KONCERTER

I Kirken i Hinnerup prioriterer vi at afholde koncerter med lokalt islæt, i form af lokale kunstnere eller lign.

• "De store spørgsmål" i Søften Sognegård
    1. august 2024  19:30 - 21:00

• Syng sammen i Hinnerup Sognegård
    3. september 2024  19:00 - 21:00

Fået lille afbræk fra hverdagen og lad din stemme smelte sammen med en masseandre stemmer.

• "De store spørgsmål" i Søften Sognegård
    5. september 2024  19:30 - 21:00