FOREDRAG & MUSIK

Hinnerup Sognegård på Ådalsvej 10 i Hinnerup er rammen om eftermiddagsmøder, højskoleaftener, filmaftener, fællessang og meget mere.

mange mennesker sidder ved to langborde og kigger op på en foredragsholder

EFTERMIDDAGS-MØDER

Eftermiddagsmøderne har en både diakonal, social, oplysende – gerne i retning af livsoplysende/livsforståelse – og netværksskabende funktion.

Vil du gerne have en sms forud for eftermiddagsmøderne, kan du tilmelde dig sms-service her.

HØJSKOLEAFTENER

Højskoleaftenerne har et oplysende og kulturelt – gerne kristeligt – indhold.

FÆLLESSANGSCAFÉ

Sognepræst Morten Krogh Nielsen og organist Boyana Bjørn inviterer til fællessangscafé i Hinnerup Sognegård. Morten vil fortælle lidt om udvalgte nye salmer og så skal vi lære dem lidt bedre at kende ved at synge dem.
Den første lille time synges der nye salmer fra salmebogstillægget “100 salmer”, og efter kaffen er der frit valg til at synge andre nye salmer eller sange fra højskolesangbogen.
Vel mødt til et par sangglade timer.
Kaffe og kage kan købes for kr. 20,-
Alle er velkomne.

KONCERTER

I Kirken i Hinnerup prioriterer vi at afholde koncerter med lokalt islæt, i form af lokale kunstnere eller lign.

• Højskoleaften i Hinnerup Sognegård - Mødeaften Grønland og Danmark
    27. oktober 2021  19:00 - 21:30

”Kampen om Grønland” er en dansk dokumentar fra 2020, hvor vi følger fire unge grønlandske
    aktivister, som kæmper for at skabe et bedre Grønland, men er uenige om vejen frem. Vi ser dokumentaren og diskuterer den over en kop kaffe. Herefter får vi via internettet forbindelse
    til to af hovedpersonerne i dokumentaren.
    Køb biletter her på hjemmesiden.

• Spil Dansk morgensang i Haldum Kirke
    4. november 2021  07:30 - 08:30

Her i Spil Dansk ugen , afholder vi morgensang med danske salmer. Kom og vær med, der er rundstykker og kaffe efter arrangementet.

• Eftermiddagsmøde i Hinnerup Sognegård
    9. november 2021  14:00 - 16:00

BENNO BLÆSILD

“BADEHOTELLETS JYLLAND - FRA SVINEKORT TIL SOCIALREFORM“

Vi kender alle tv-serien Badehotellet og har måske også selvværet en af de faste seere.

Serien er et tidsbillede fra 1930`erne, og til foredragetgiver Benno Blæsild et spændende indblik i, hvordan det danske samfund hangsammen, dengang ordet “velfærdssamfund” endnu ikke var opfundet.

• Fællssangcafé i Hinnerup Sognegård
    18. november 2021  19:00 - 21:00

Morten og Boyana inviterer til fællessangscafé. Morten fortæller om udvalgte nye salmer og så skal vi synge dem. Efter kaffen er der frit valg fra salme eller højskolesangbogen. Kaffe og kage kan købes for kr. 20,-