FOREDRAG & MUSIK

Hinnerup Sognegård på Ådalsvej 10 i Hinnerup er rammen om eftermiddagsmøder, højskoleaftener, filmaftener, fællessang og meget mere.

mange mennesker sidder ved to langborde og kigger op på en foredragsholder

EFTERMIDDAGS-MØDER

Eftermiddagsmøderne har en både diakonal, social, oplysende – gerne i retning af livsoplysende/livsforståelse – og netværksskabende funktion.

Vil du gerne have en sms forud for eftermiddagsmøderne, kan du tilmelde dig sms-service her.

HØJSKOLEAFTENER

Højskoleaftenerne har et oplysende og kulturelt – gerne kristeligt – indhold.

FÆLLESSANGSCAFÉ

Sognepræst Morten Krogh Nielsen og organist Boyana Bjørn inviterer til fællessangscafé i Hinnerup Sognegård. Morten vil fortælle lidt om udvalgte nye salmer og så skal vi lære dem lidt bedre at kende ved at synge dem.
Den første lille time synges der nye salmer fra salmebogstillægget “100 salmer”, og efter kaffen er der frit valg til at synge andre nye salmer eller sange fra højskolesangbogen.
Vel mødt til et par sangglade timer.
Kaffe og kage kan købes for kr. 20,-
Alle er velkomne.

KONCERTER

I Kirken i Hinnerup prioriterer vi at afholde koncerter med lokalt islæt, i form af lokale kunstnere eller lign.

• Koncert med Hinnerupkoret i Haldum Kirke
    9. december 2021  19:00 - 20:00

Koret synger en blanding af nyt og gammelt, rytmisk og klassisk, dansk og engelsk, bl.a. et uddrag af John
    Høybyes julesuite “Glæd dig”.

• Juleeftermiddagsmøde i Hinnerup sognegård
    14. december 2021  14:00 - 16:00

Til dette eftermiddagsmøde vil kirkens personale stå for underholdningen. Der er 50 billetter til arrangementet, Der betales kr. 20,- for kaffe og kage.

• Eftermiddagsmøde i Hinnerup sognegård
    11. januar 2022  14:00 - 16:00