Frivillig i kirken

Kirken i Hinnerup søger frivillige, vil du være én af dem?

Frivillige er vigtige for vores aktiviteter, og langt de fleste aktiviteter, vi har ansvaret for, bliver kun bedre, hvis vi har frivillige med på holdet.
Nu er der netop også en plads til dig på holdet, der har ansvaret for både at udvikle, starte op og afvikle vores arrangementer.

Som frivillig bliver du en del af et folkekirkeligt fællesskab med de ansatte og de øvrige frivillige, som vi også sørger for, har et socialt fællesskab.
Her kan du møde andre, engagerede frivillige og du får også mulighed for at prøve kræfter med både kendte og nye opgaver i sognet.
Du er med til at gøre en forskel for alle dem, der både kommer til arrangementerne i kirkerne og i vores sognegård i Hinnerup.

Vil du høre mere, eller kunne du tænke dig en plads på vores frivillig-hold, kan du altid ringe til Mette Mejlgaard, kirke- og kulturmedarbejder, på nummer 2010 8955.
Frivillige hjælper os bl.a. med:

– Baby- og kravlesalmesang
– Børnekoret
– Aktiviteter for konfirmander og minikonfirmander
– Koncerter og foredrag
– Særlige gudstjenester
– Skt. Hans
– Julebazar
– Kirkecafé
– Uddeling af kirkeblade
– Kommunikationsopgaver
– Bagning af kage og boller