MENIGHEDSPLEJE

Diakonalt arbejde handler om kirkens møde med det enkelte menneske. Det diakonale arbejde i Hinnerup foregår gennem Hinnerup Menighedspleje. Hinnerup Menighedspleje er en selvstændig forening, der i samarbejde med Røde Kors, Ældresagen og Kirkens Korshær arrangerer konkrete aktiviteter med socialt indhold.

2 mennesker med gaver i kurv står i dør hos det tredje menneske

LIVSFORTÆLLINGER

Formålet med livsfortællinger er at samles om den gode fortælling, minder og et levet liv, for dét at være menneske er ensbetydende med at have en historie at fortælle – en livsfortælling!

Fortællinger om hverdag, familie, venner, job, mærkedage, oplevelser af historiske begivenheder, glæder, sorger og meget mere.
Program:

• 10.30 – Dagens hovedperson fortæller igennem samtale
    med Mette Mejlgaard om udvalgte begivenheder og oplevelser.
  • Imens vil der være mulighed for, at de øvrige deltagere
    kan komme med kommentarer og små anekdoter.
  • 12.00 – Fælles måltid, som er hverdagsmad tidstypisk for hovedpersonens fortællinger.
  • 13.00 – Tak for i dag.

Pris for måltid og kaffe kr. 50.-
Billetter til arrangementerne sælges via vores hjemmeside eller i forbindelse med KirkeCafé i Hinnerup Sognegård, fredage kl. 9.10 –11.00.                                              Billet salgsstart 14 dage før arrangementets start.

Har du lyst til at fortælle lidt af din historie, kan du kontakte Mette Mejlgaard på tlf: 2010 8955 eller på mail: [email protected]

KIRKECAFÉ

Hver uge sørger frivillige hjælpere for vores kirkecafé, der holder åbent i Hinnerup Sognegård hver fredag formiddag kl. 9.30 – 11.30. Der sælges kaffe og nybagt brød for kr. 10,- og der er mulighed for at få en snak med andre. Alle er velkomne!

INTERNATIONAL AFTEN

I øjeblikket er der desværre ikke international aften.

I samarbejde arrangerer Hinnerup menighedspleje og Røde Kors, internationale aftener med fællesspisning i Hinnerup Sognegård, Ådalsvej 10, 8382 Hinnerup.

Formålet med de internationale aftener er at mødes på tværs af alder og kulturer til et uformelt samvær med hygge, sang og et dejligt måltid mad.

Alle medbringer en ret til det store fællesbord og efter maden serveres der kaffe og kage.

UDFLUGTER

Menighedsplejen arrangerer også udflugter 1 – 2 gange om året. Følg med i kalenderen på forsiden for at se hvornår.

SANG OG MUSIK PÅ HINNERUPLUND, KLYNGE 4 OG 5

I øjeblikket er der desværre ikke sang og musik.

Det er fortrinsvis beboere med demens eller Alzheimers, der bor i klynge 4 og 5.
Birgitte Hyldgaard Rathje synger sammen med beboerne torsdag formiddag kl. 10.30.

Pårørende er meget velkomne til at deltage i sangen.

SIDDEDANS

I øjeblikket er der desværre ikke siddedans.

Siddedans er danse, som er tilpasset, så man kan danse dem siddende. Det betyder, at alle kan være med. Vi siddedanser til glad og velkendt musik og synger med ind imellem. Der er siddedans i Hinnerup Sognegård ca. hver anden onsdag kl. 09.45 – 10.45.

Undervisningen er gratis og ledes af Birgitte Hyldgaard Rathje.

DEMENSCAFÉ

Er du eller kender du nogle der er interesseret i at deltage i demenscafé så kontakt Ida Sonne Laursen fra Hinnerup menighedsråd: tlf. 2267 9646. Vi venter på jeres tilmelding.

Sidste torsdag i måneden kl. 14.30 – 16.30 er demenscaféen åben i Hinnerup sognegård. Caféen er for mennesker med hukommelses-problemer og demens, sammen med deres pårørende, familie og/eller venner. Caféen er et mødested, hvor man kan træffe andre i samme situation.
Det er Ældresagen i samarbejde med Kirken i Hinnerup, der står for demenscaféen. Kontaktperson er Ida Sonne Laursen fra Hinnerup menighedsråd: tlf. 2267 9646.

JULEHJÆLP

Det er muligt at anbefale uddeling af kontantbeløb til værdigt trængende. Kender du nogen, der har brug for hjælp f.eks. til jul eller en særlig situation, så kontakt formand eller næstformand for menighedsplejen (hhv. Kjeld B. Nielsen tlf. 6111 1235 og Ida Laursen på tlf. 2267 9646.)

22. oktober 2021  09:30 - 11:30

KirkeCaféen er åben hver fredag. Der er kaffe, nybagt brød , tid til hygge, snak og en sang.

29. oktober 2021  09:30 - 11:30

• Livsfortællinger i Hinnerup Sognegård
    3. november 2021  10:30 - 13:00

Livsfortællinger handler om at samles om den gode fortælling, minder og et levet liv.Vi starter kl 10.30 med fortælling og slutter af med fællesspisning - billetter kan købes i kirkecaféen om fredagen eller på hjemmesiden.

5. november 2021  09:30 - 11:30