MENIGHEDSPLEJE

Diakonalt arbejde handler om kirkens møde med det enkelte menneske. Det diakonale arbejde i Hinnerup foregår gennem Hinnerup Menighedspleje. Hinnerup Menighedspleje er en selvstændig forening, der i samarbejde med Røde Kors, Ældresagen og Kirkens Korshær arrangerer konkrete aktiviteter med socialt indhold.

menighedsplejen kommer med gaver

LIVSFORTÆLLINGER

Formålet med livsfortællinger er at samles om den gode fortælling, minder og et levet liv, for dét at være menneske er ensbetydende med at have en historie at fortælle – en livsfortælling!

Fortællinger om hverdag, familie, venner, job, mærkedage, oplevelser af historiske begivenheder, glæder, sorger og meget mere.
Program:

• 10.30 – Dagens hovedperson fortæller igennem samtale
    med Mette Mejlgaard om udvalgte begivenheder og oplevelser.
  • Imens vil der være mulighed for, at de øvrige deltagere
    kan komme med kommentarer og små anekdoter.
  • 12.00 – Fælles måltid, som er hverdagsmad tidstypisk for hovedpersonens fortællinger.
  • 13.00 – Tak for i dag.

Pris for måltid og kaffe kr. 65.-
Billetter til arrangementerne sælges via vores hjemmeside eller i forbindelse med KirkeCafé i Hinnerup Sognegård, fredage kl. 9.10 –11.00.                                              Billet salgsstart 14 dage før arrangementets start.

Har du lyst til at fortælle lidt af din historie, kan du kontakte Mette Mejlgaard på tlf: 2010 8955 eller på mail: [email protected]

KIRKECAFÉ

Hver uge sørger frivillige hjælpere for vores kirkecafé, der holder åbent i Hinnerup Sognegård hver fredag formiddag kl. 9.30 – 11.30. Der sælges kaffe og nybagt brød for kr. 20,- og der er mulighed for at få en snak med andre. Alle er velkomne!

UDFLUGTER

Menighedsplejen arrangerer også udflugter 1 – 2 gange om året. Følg med i kalenderen på forsiden for at se hvornår.

JULEHJÆLP

En af menighedsplejens opgaver er at sørge for julehjælp til særligt trængende enlige og familier i vores tre sogne (Grundfør, Haldum og Vitten).
Vi uddeler normalt julehjælp på opfordring fra andre, så kender du en enlige eller en familie, som du mener, vil kunne have glæde og gavn af julehjælp, så kontakt Sognepræst Morten Krogh Nielsen på tlf: 2021 01 98 eller mail: [email protected]

DEMENSCAFÉ

Er du eller kender du nogle der er interesseret i at deltage i demenscafé så kontakt Ida Sonne Laursen fra Hinnerup menighedsråd: tlf. 2267 9646. Vi venter på jeres tilmelding.

Caféen er et mødested for mennesker med hukommelses-problemer og demens, sammen med deres pårørende, familie og/eller venner, hvor man træffes med andre i samme situation.

INTERNATIONAL AFTEN

I øjeblikket er der desværre ikke international aften.

I samarbejde arrangerer Hinnerup menighedspleje og Røde Kors, internationale aftener, formålet med de internationale aftener er at mødes på tværs af alder og kulturer til et uformelt samvær med hygge, sang og et dejligt måltid mad.

• Kirkecafé i Hinnerup Sognegård
    9. december 2022  09:30 - 11:30

KirkeCaféen holder åbent hver fredag. Der er hygge, fællessang og der sælges kaffe og brød til 20 kr. Alle er velkomne.

• Julehygge på Hinneruplund ved Morten Krogh Nielsen
    15. december 2022  14:00 - 16:00

Vi drikker kaffe sammen og hygger med sang og bankospil og en lille julefortælling.Arrangementet er åbent for beboere og pårørende

• Kirkecafé i Hinnerup Sognegård
    16. december 2022  09:30 - 11:30

• Juleaften i Hinnerup Sognegård
    24. december 2022  17:00 - 21:00

Menighedsrådsmedlem Peter Lindholst og familie byder velkommen.Deltagelse i arrangementet koster kr. 100.- pr. pers.Tilmelding sker på tlf. 86 91 15 11. Alle er velkomne.