Diakoni Menighedspleje

Diakoni er kirkens sociale arbejde – I kirkens diakoni mødes mennesket med respekt, værdighed og omsorg. Diakoni kan også defineres som “en gerning, der gøres til bedste for et andet menneske.” Hinnerup Menighedspleje udøver diakonien i Kirken i Hinnerup.

Hinnerup Menighedspleje er en del af Kirken i Hinnerups diakonale arbejde.

Diakoni, som betyder ”at tjene”, er evangeliet i handling og en del af Kirkens sociale arbejde.
Hinnerup Menighedspleje står bag aktiviteter med fællesskab og næstekærlighed i centrum.
Vi ønsker at skabe fællesskab mellem generationer, hjælpe dem, der som falder uden for andre tilbud, samt at give tilbud til målgrupper, som kirken ellers ikke når ud til.
Menighedsplejen i Hinnerup er en del af Menighedsplejen i Danmark www.menighedsplejer.dk

Hvad gør vi:
Kirkecafé
Uddeling af påskehilsner
Udflugter
Udflugter i fællesskab med konfirmanderne
Julebazar
Uddeling af julehjælp
Juleaften i Sognegården

Kirkecafé

Er menighedsplejen i Hinnerup og frivillige hjælpere for vores kirkecafé, der holder åbent i Hinnerup Sognegård hver fredag formiddag kl. 9.30 – 11.00.        Der sælges kaffe og nybagt brød for kr. 20,- og der er mulighed for at få en snak og en sang.

Kom og vær en del af et rigtig hyggeligt fællesskab. – Alle er velkomne!

Udflugter

Menighedsplejen i Hinnerup arrangerer udflugter 1 – 2 gange om året. Følg med i kalenderen på forsiden for at se hvornår.

Julehjælp

En af menighedsplejens opgaver er at sørge for julehjælp til særligt trængende enlige og familier i vores tre sogne (Grundfør, Haldum og Vitten).
Vi uddeler normalt julehjælp på opfordring fra andre, så kender du en enlige eller en familie, som du mener, vil kunne have glæde og gavn af julehjælp, så kontakt Sognepræst Morten Krogh Nielsen på tlf: 2021 01 98 eller mail: [email protected]

Støt Menighedsplejen økonomisk

Menighedsplejens økonomiske fundament er foruden overskud fra kirkecaféen og den årlige julebazar, indsamling ved gudstjenesterne og private donationer. Alle pengene bruges lokalt i pastoratet.

Hvordan kan du støtte Menighedsplejen?

Hvis du ønsker at betænke Menighedsplejen med en gave, kan det ske enten i form af:

Mobilepay

Du kan give en gave på Mobilepay nr. 370515

Testamentarisk gave

Hvis der ønskes yderligere information om testamentariske gaver, kan du kontakte formand sognepræst Morten Krogh Nielsen for en uforpligtende samtale, og evt. juridisk bistand.

Husk at alle gaver til Menighedsplejen er fradragsberettiget. Kontakt sognepræst og formand for Menighedsplejen Morten Krogh Nielsen

Hvem er vi
Menighedsplejens bestyrelse består af:
Formand: Sognepræst Morten Krogh Nielsen                                                      Næstformand: Ida Sonne Laursen
Kasserer: Mette Mejlgaard
Referent: Dorthe Toftdahl Nielsen
Inger Lise Birkemose
Birgit Stanley Nielsen
Hanne Marie Andersen

24. maj 2024  09:30 - 11:00

Der er hygge, fællessang og der sælges kaffe og brød til kr. 20,-  Alle er velkomne.

31. maj 2024  09:30 - 11:00

7. juni 2024  09:30 - 11:00