GUDSTJENESTER

Kirken i Hinnerup tilbyder forskellige gudstjenester.
Højmessen ligger normalt søndag formiddag, men der er også eftermiddags- og aftengudstjenester, både på hverdage og om søndagen, som har forskellige temaer. Børn og unge har deres egne gudstjenester.

i telt med mennesker sidder og kigger op på præsten som taler
  • Højmesse i Haldum kirke ved Kjeld Bjørn Nielsen
    24. oktober 2021  11:00 - 12:00

21. s.e. Trinitatis

• Gudstjeneste på Hinneruplund
    26. oktober 2021  14:30 - 15:30

Gudstjenesten er åben for alle, så er du pårørende til en beboer er du også velkommen til at deltage.

• Aftengudstjeneste i Haldum kirke ved Morten Krogh Nielsen
    28. oktober 2021  19:00 - 20:00

• Familiegudstjeneste i Haldum kirke ved Morten Krogh Nielsen
    31. oktober 2021  09:30 - 10:30

Velkommen til en anderledes gudstjeneste for folk i alle aldre - både børn, unge, voksne og ældre.Temaet for gudstjenesten er "tilgivelse" - for tilgivelse kan vi alle have brug for - både selv at få og at give den.

22. s.e. Trinitatis

• Ungdomsgudstjeneste i Grundfør kirke - Halloween
    31. oktober 2021  17:00 - 18:00

Ungdomsgudstjenesterne er lavet med de unge for øje, og de unge aktiveres, så de på forskellig vis
    bliver en del af gudstjenesten.

• Aftensgudstjeneste i Haldum kirke ved Morten Krogh Nielsen
    31. oktober 2021  19:00 - 20:00

22. s.e. Trinitatis

DÅBSGUDSTJENESTER

Dåben er normalt en del af søndagens gudstjeneste, men den kan også foregå ved særlige dåbsgudstjenester. Den lokale kirke beslutter, hvornår og hvor disse særlige dåbsgudstjenester finder sted.

Hos Kirken i Hinnerup er der mulighed for særlig dåbsgudstjeneste, den første lørdag i hver måned og der skiftes imellem Grundfør Kirke og Haldum Kirke.

Ved ønske om dåb kontakt Hinnerup Kirkekontor på:
Tlf 86 91 15 11 eller mail: [email protected]

Læs mere om dåb Her

HØJMESSER

Kirken i Hinnerup har normalt én højmesse hver søn- og helligdag. Oftest ligger højmessen kl. 11. Men det sker også, at der er højmesse kl. 9.30, kl. 17 eller kl. 19.

Søndagens prædikentekst kan du finde på Bibelselskabets hjemmeside

Søger du en bestemt salme, og vil du gerne høre/lære melodien kan du benytte dette link til dendanskesalmebogonline.dk

Vil du gerne have en sms forud for højmesserne, kan du tilmelde dig sms-service her.

UNGDOMSGUDSTJENESTER

Vi afholder årligt 9 ungdomsgudstjenester, der i både form og indhold er i øjenhøjde med unge.

Vil du gerne have en sms forud for ungdomsgudstjenesterne, kan du tilmelde dig sms-service her.

ANDRE GUDSTJENESTER

Er de planlagte konfirmationsgudstjenester, de særlige gudstjenester omkring jul, påske og pinse, meditative gudstjenester samt de gudstjenester, som ligger sent eftermiddag eller aften.

GUD & SPAGHETTI

Gud & spaghetti er korte gudstjenester for børn med sange og historier fra bibelen.

Gudstjenesterne varer ca. 30 min. og bagefter spiser vi sammen i forsamlingshuset ved siden af kirken.

Ingen tilmelding – kom og vær´ med.

Pris for maden: kr. 10,- for børn og kr. 20,- for voksne (betales kontant eller på MobilePay 70 202)

Vil du gerne have en sms forud for Gud & spaghetti, kan du tilmelde dig sms-service her.

FAMILIEGUDSTJENESTER

Er en del af et samarbejde imellem Kirken i Hinnerup og Søften/Foldby kirker. Gudstjenesterne har til formål at række ud til de mange børnefamilier i vores sogne. Der vil i løbet af året være ca. 4 familiegudstjenester, som vil blive afholdt skiftevis i kirkerne.