GUDSTJENESTER

Kirken i Hinnerup tilbyder forskellige gudstjenester.
Højmessen ligger normalt søndag formiddag, men der er også eftermiddags- og aftengudstjenester, både på hverdage og om søndagen, som har forskellige temaer. Børn og unge har deres egne gudstjenester.

i telt med mennesker sidder og kigger op på præsten som taler
  • Højmesse i Grundfør Kirke ved Morten Krogh Nielsen
    5. december 2021  11:00 - 12:00

2. søndag i Advent
    Vi forventer mere end 100 deltagere, derfor tjekker vi Coronapas.

• Gud og spaghetti i Grundfør kirke og forsamlingshus
    7. december 2021  17:00 - 18:00

Denne gang handler det om jul, og vi får besøg af en engel, som sammen med børnene fylder kirken med engle, der kan fortælle om julens glade budskab.

• Syng julen ind i Vitten kirke
    8. december 2021  17:00 - 18:00

En stærk tradition er ”Syng julen ind” i Vitten Kirke. Her er der frit valg af dejlige julesalmer i salmebogen.
    Vi synger i en lille time og krydrer fællessangen med små julehistorier.

• Højmesse i Grundfør Kirke ved Kjeld B. Nielsen
    12. december 2021  09:30 - 10:30

3. søndag i Advent

• De 9 læsninger - musikgudstjeneste med Hinnerup Brass Band i Haldum Kirke
    12. december 2021  17:00 - 18:00

Gennem ni bibeltekster fortælles om syndefaldet, Guds udvælgelse og frelse. Mellem læsningerne er der fællessange blandet med traditionelle danske og engelske julekoraler.

• Højmesse i Haldum Kirke ved Jakob Fink
    19. december 2021  11:00 - 12:00

4. søndag i Advent

DÅBSGUDSTJENESTER

Dåben er normalt en del af søndagens gudstjeneste, men den kan også foregå ved særlige dåbsgudstjenester. Den lokale kirke beslutter, hvornår og hvor disse særlige dåbsgudstjenester finder sted.

Hos Kirken i Hinnerup er der mulighed for særlig dåbsgudstjeneste, den første lørdag i hver måned og der skiftes imellem Grundfør Kirke og Haldum Kirke.

Ved ønske om dåb kontakt Hinnerup Kirkekontor på:
Tlf 86 91 15 11 eller mail: [email protected]

Læs mere om dåb Her

HØJMESSER

Kirken i Hinnerup har normalt én højmesse hver søn- og helligdag. Oftest ligger højmessen kl. 11. Men det sker også, at der er højmesse kl. 9.30, kl. 17 eller kl. 19.

Søndagens prædikentekst kan du finde på Bibelselskabets hjemmeside

Søger du en bestemt salme, og vil du gerne høre/lære melodien kan du benytte dette link til dendanskesalmebogonline.dk

Vil du gerne have en sms forud for højmesserne, kan du tilmelde dig sms-service her.

UNGDOMSGUDSTJENESTER

Vi afholder årligt 9 ungdomsgudstjenester, der i både form og indhold er i øjenhøjde med unge.

Vil du gerne have en sms forud for ungdomsgudstjenesterne, kan du tilmelde dig sms-service her.

ANDRE GUDSTJENESTER

Er de planlagte konfirmationsgudstjenester, de særlige gudstjenester omkring jul, påske og pinse, meditative gudstjenester samt de gudstjenester, som ligger sent eftermiddag eller aften.

GUD & SPAGHETTI

Gud & spaghetti er korte gudstjenester for børn med sange og historier fra bibelen.

Gudstjenesterne varer ca. 30 min. og bagefter spiser vi sammen i forsamlingshuset ved siden af kirken.

Ingen tilmelding – kom og vær´ med.

Pris for maden: kr. 10,- for børn og kr. 20,- for voksne (betales kontant eller på MobilePay 70 202)

Vil du gerne have en sms forud for Gud & spaghetti, kan du tilmelde dig sms-service her.

FAMILIEGUDSTJENESTER

Er en del af et samarbejde imellem Kirken i Hinnerup og Søften/Foldby kirker. Gudstjenesterne har til formål at række ud til de mange børnefamilier i vores sogne. Der vil i løbet af året være ca. 4 familiegudstjenester, som vil blive afholdt skiftevis i kirkerne.