GUDSTJENESTER

Kirken i Hinnerup tilbyder forskellige gudstjenester.
Højmessen ligger normalt søndag formiddag, men der er også eftermiddags- og aftengudstjenester, både på hverdage og om søndagen, som har forskellige temaer. Børn og unge har deres egne gudstjenester.

Gud og spaghetti

DÅBSGUDSTJENESTER

Dåben er normalt en del af søndagens gudstjeneste, men den kan også foregå ved særlige dåbsgudstjenester. Den lokale kirke beslutter, hvornår og hvor disse særlige dåbsgudstjenester finder sted.

Hos Kirken i Hinnerup er der mulighed for særlig dåbsgudstjeneste, som udgangspunkt den første og tredje lørdag i hver måned og der skiftes imellem Grundfør Kirke og Haldum Kirke.

Ved ønske om dåb kontakt Hinnerup Kirkekontor på:
Tlf 86 91 15 11 eller mail: [email protected]

Læs mere om dåb Her

HØJMESSER

Kirken i Hinnerup har normalt én højmesse hver søn- og helligdag. Oftest ligger højmessen kl. 09.30 eller kl. 11.00.

Ved hver altergang bruger vi saft i stedet for vin.

Søndagens prædikentekst kan du finde på Bibelselskabets hjemmeside

Søger du en bestemt salme, og vil du gerne høre/lære melodien kan du benytte dette link til dendanskesalmebogonline.dk

Vil du gerne have en sms forud for højmesserne, kan du tilmelde dig sms-service her.

UNGDOMSGUDSTJENESTER

Vi afholder årligt 9 ungdomsgudstjenester, der i både form og indhold er i øjenhøjde med unge.

Vil du gerne have en sms forud for ungdomsgudstjenesterne, kan du tilmelde dig sms-service her.

ANDRE GUDSTJENESTER

Er de planlagte konfirmationsgudstjenester, de særlige gudstjenester omkring jul, påske og pinse, meditative gudstjenester samt de gudstjenester, som ligger sent eftermiddag eller aften.

GUD & SPAGHETTI

Gud & spaghetti er korte gudstjenester for børn med sange og historier fra bibelen.

Gudstjenesterne varer ca. 30 min. og bagefter spiser vi sammen i forsamlingshuset ved siden af kirken.

Ingen tilmelding – kom og vær´ med.

Pris for maden: kr. 15,- for børn og kr. 25,- for voksne (betales kontant eller på MobilePay 70 202)

Vil du gerne have en sms forud for Gud & spaghetti, kan du tilmelde dig sms-service her.

FAMILIEGUDSTJENESTER

Er en del af et samarbejde imellem Kirken i Hinnerup og Søften/Foldby kirker. Gudstjenesterne har til formål at række ud til de mange børnefamilier i vores sogne. Der vil i løbet af året være ca. 4 familiegudstjenester, som vil blive afholdt skiftevis i kirkerne.

• Gud og Spaghetti i Grundfør kirke og forsamlingshus
    6. december 2022  17:00 - 18:00

Korte gudstjenester i børnehøjde, bagefter serveres der spaghetti med kødsovs i forsamlingshuset.

• Højmesse i Grundfør Kirke ved Jakob Fink
    11. december 2022  09:30 - 10:30

• Syng julen ind i Vitten Kirke
    14. december 2022  17:00 - 18:00

Her er der frit valg af dejlige julesalmer i salmebogen.Vi synger i en lille time og krydrer fællessangen med små julehistorier.

• Højmesse i Vitten Kirke ved Morten Krogh Nielsen
    18. december 2022  09:30 - 10:30

• Højmesse i Haldum Kirke ved Morten Krogh Nielsen
    18. december 2022  11:00 - 12:00

• Julegudstjeneste på Hinneruplund ved Morten Krogh Nielsen
    22. december 2022  14:30 - 15:30

Vi hører juleevangeliet og synger julens glade salmer.Arrangementet er åbent for beboere og pårørende.